Termékcsere és a vásárlástól való elállás

VELÜNK NEM VÁLLALSZ RIZIKÓT!

Köszönjük, hogy úgy döntöttél (vagy úgy fogsz dönteni), hogy a menstruációs bugyidat tőlünk fogod megvásárolni. Tisztában vagyunk vele, hogy hibák mindenhol előfordulhatnak, de az elsődleges célunk, hogy Te is elégedett légy. A  PERTIES  menstruációs bugyi cseréjére vagy visszaküldésére a következő szabályok vonatkoznak:

HIBÁS TERMÉK

Ha véletlenül rossz minőségű (hibás) terméket kaptál tőlünk, kérjük, az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül küldd vissza nekünk a megadott címre és küldünk neked helyette egy másikat, vagy visszafizetjük a pénzedet.  A bugyi mosásához való mosózsák használatának mellőzése okán létrejött hibák fizikai nyomai meglátszanak a terméken, ezeket nem fogadjuk el reklamációnak. (mosótasakot nálunk is vásárolhatsz, vagy minimum 2 bugyi vásárlása esetén ingyenesen adunk egyet). 

A visszaküldött termékhez mindig nyomtasd ki, töltsd ki és csatold a visszaküldési űrlapot: VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAP

ROSSZ VÁLASZTÁS

Ha úgy gondolod, hogy rossz méretet rendeltél, vagy egyszerűen meggondoltad magad, az áru átvételétől számított 30 napon belül vedd fel velünk a kapcsolatot, és megpróbálunk segíteni neked a bugyi cseréjénél, vagy visszafizetjük a kifizetett termékek árát (max. 3 db). Sajnos nem tudunk elfogadni egynél több azonos méretű kibontott bugyit rossz méret miatt. 

Meglátod, hogy a méretek cseréje tekintetében nagyon bőkezűek vagyunk, ami azt jelenti, hogy az első rendelésnél a kicsomagolt bugyit kérdés nélkül kicseréljük egy másik méretre. Ha a méret nem felel meg ugyanazon termék második rendelésénél, jelezd felénk – megpróbálunk valamilyen módon segíteni, de további cserét nem áll módunkban elfogadni, ha felbontottad a csomagot.

Ha Tökéletes vagy Tripla nedvszívó bugyit vásároltál, és kényelmetlenül érezted magad a menstruációd során, küldd vissza a használt (mosott) bugyit (maximum 2) és a megvásárolt áru értékét visszautaljuk neked. Viszont mi biiztosak vagyunk benne, hogy a bugyi nem fog átázni.

A visszaküldött termékhez mindig nyomtasd ki, töltsd ki és csatold a visszaküldési űrlapot: VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAP

VISSZAKÜLDÉSI INFORMÁCIÓK

Visszaküldési információk
Perties.hu
Fecske utca 24.,
2030 Érd

A visszaküldött termékhez mindig nyomtasd ki, töltsd ki és csatold a visszaküldési űrlapot: VISSZAKÜLDÉSI ŰRLAP

Ha bizonytalan vagy a visszaküldést illetően, keress minket e-mailben az info@perties.hu címen vagy a +36 70 736 6346 telefontszámon.

KIÁRUSÍTOTT TERMÉKEK

A “Kiárusítás” jelzéssel ellátott árut nem lehet visszaküldeni, ha a terméket kibontották a csomagolásából, vagy rossz a mérete. Ilyen eseteben a 102/2014. sz. törvény 7. §-a 6 e bekezdésében foglaltak lépnek érvénybe, mely szerint higiéniai okokból kifolyólag nem lehet visszaküldeni azt a fehérneműt az eladónak, melynek a védőcsomagolását a kiszállítást követően eltávolították.

MÉG MINDIG NEM VAGY BIZTOS BENNE?

Ha még mindig nem döntöttél arról, hogy a PERTIES bugyi megér egy próbát, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megpróbálunk segíteni neked.

FIGYELMEZTETÉS

Használt áru visszaküldése esetén a rendeléskor kifizetett szállítási költséget nem áll módunkban visszatéríteni. Ugyanez vonatkozik a részleges visszaküldésre is, ha a rendelés értéke az ingyenes szállítás minimális határértéke alá esik. Árucsere esetén másodszor nem számítunk fel neked szállítási díjat. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy visszaküldési szabályaink meghaladják a törvény hatályán belül megszabottakat, ezért fenntartjuk magunknak a jogot, hogy olyan panaszokat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy visszaéltek nagylelkűségünkkel, csak a 102/2014. sz. törvény értelmében járunk el és csak bontatlan csomagolású fehérneműt fogadunk el, ha a vásárló az áru átvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől. 

TÁJÉKOZTASS MINKET

Egyszerűen tájékoztasson minket a megrendelés törléséről vagy cseréjéről a Fiókom – Rendelések menüpontban található űrlap segítségével, és megtapasztalja, hogy fantasztikus, világszínvonalú ügyfélszolgálatban lesz része.

A Fiókom - Megrendelések oldalon található űrlapon kívül benyújtott csere- vagy visszatérítési kérelmeket nem fogadjuk el.

Vymena a vratenie

Töltsd ki és küldd el az űrlapot, ha reklamálni szeretne az áruval kapcsolatban, vagy hagy el szeretnél állni az adásvételi távszerződéstől a 7 § és a 102/2014. sz. a fogyasztóvédelemről az áruk távértékesítési vagy üzlethelyiségen kívüli szerződés alapján történő értékesítése vagy szolgáltatásnyújtása során, valamint egyes törvények módosításáról szóló törvény alapján.

DAJ NÁM VEDIEŤ

Jednoducho, daj nám vedieť pomocou tohoto formulára a zistíš, že u nás dostaneš fantastický zákaznícky servis na svetovej úrovni.
Vyplň a zašli tento formulár ak chceš reklamovať tovar alebo chceš odstúpiť od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku v zmysle § 7 a nasl. Zákona č. 102/2014 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov o a zmene a doplnení niektorých zákonov

Formulár je pozastavený

Scroll to top