Hogyan lehet megtakarítani

VÁSÁROLJ ÉS SPÓROLJ

TÖBB LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK, MIKÉNT TUDSZ VELÜNK SPÓROLNI:

Šetrím s PERTIES
Ingyenes szállítás

Ha rendel nálunk PERTIES bugyit 37 000 forintért, illetve magasabb összegért, ingyenes szállítást biztosítunk. Egyéb esetben a futárszolgálat díja kb. 1 770 forint.

Ingyen ajándék
Ha az első vásárláskor legalább 3 db PERTIES bugyit rendelsz (a nem kiárusított darabokból), akkor megrendelésedhez ajándékot is küldünk.
PERTIES hűségpontok

Minden nálunk elköltött 5 forint után 1 PERTIES   PONTOT írunk jóvá a számládra az áru elküldését követően. Első vásárlásakor további 10 pontot kapsz. A pontok azután kerülnek jóváírás, amikor a küldeményt kézbesítjük. Az összegyűjtött hűségpontokat ezután további PERTIES bugyik vásárlásakor használhatod fel, miután a kosárba tetted a terméket: 10 pont = 100 forint kedvezmény.

Keressen pénzt mások vásárlásával

Ha elküldöd barátnődnek a kuponoldalunk linkjét, az első három, minimum 20 forint értékű megrendelése után jóváírunk neked 1 pontot. Nemcsak Ő de te is 10 pontot kaptok tőlünk az első vásárlása után. Minden nálunk elköltött 5 forint után jóváírunk neki 1 pontot. Könnyedén megoszthatod webáruházunk címét a közösségi oldalaidon, ezzel akár pénzt is kereshetsz. Képzeld el, hogy 10 barátnődnek ajánlasz minket! Az így megszerzett PERTIES   PONTOKAT felhasználhatod a következő megrendelésednél. A beállításokat a Fiókom menüben találod. Ha be vagy jelentkezve, itt a hivatkozás a kóddal, amelyet elküldhetsz a barátnőidnek: [wpr_referral_link]

Legyél   PERTIES  LADY

Ha összegyűjtesz 250 pontot, akkor PERTIES  LADY taggá válhatsz, így további 20% kedvezményt kapsz minden termékre (kivéve az akciós termékeket) teljes 6 hónapig. Így akár 32%-kal olcsóbban vásárolhatsz a mennyiségi kedvezménnyel együtt és még ajándékot is kapsz. Gyűjts rendeléseket az ismerősöktől és add el nekik termékeinket nyereséggel. A tagságodat a Fiókom menüpontban állíthatod be.

Mennyiségi kedvezmények

Ha egyszerre több PERTIES bugyit rendelsz, mennyiségi kedvezményt kapsz. Minden termékoldalon látható, hogy mennyit fogsz fizetni egy bugyiért, ha több is van a bevásárlókosaradban (nem kell, hogy egy termékmodellből legyenek). Ez nem vonatkozik az akciós bugyikra.

Időszakos kedvezmények

Sokszor megtörténik, hogy néhány termékünket kiárusítás keretén belül kedvezményesen áron kínálunk, vagy bizonyos napokon speciális kedvezményeket nyújtunk, és akkor igazán remek árakon vásárolhatsz. A kiárusított termékekre már nem vehető igénybe egyéb kedvezmény.

Írj véleményt

Ha PERTIES menstruációs bugyit vásárolsz nálunk, és a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat a mi weboldalunkon osztod meg, a rendszerünk automatikusan jóváír neked 25 pontot. Ha más weboldalon írsz véleményt a termékeinkről, írj nekünk bátran, és mi ugyanúgy jóváírjuk neked a 25 pontot.

Fenntartjuk a jogot a hűségpontok, mennyiségi kedvezmények, valamint a tagsági szint szabályainak bármikori megváltoztatására.

Scroll to top