Menstruációs forradalom

Nem létezik Európában nagyobb nedvszívó képességgel rendelkező bugyi!

Ha mégis találsz az interneten olyan nedvszívó bugyit, amely hatékonyabb, mint a PERTIES, kapsz tőlünk egyet ajándékba.
Perties védelem

HIGIÉNIAI TERMÉKEK FORRADALMA

Erős menstruációd van vagy inkontinenciában szenvedsz? Jó helyen jársz! Már nem kell óránként betétet cserélned.

A nedvszívó bugyi használata betét vagy tampon helyett viszonylag új trendnek számít, bár már világszerte nők milliói bíznak abban a kényelemben és védelemben, amelyet a nedvszívó, mosható bugyik kínálnak. Puhák, vékonyak és vegyszermentesek. Garantáltan nem fognak átázni  ebben biztosak vagyunk , eddig egyetlen reklamációnk sem volt. Egész nap garantálja a száraz érzetet.

Már belefáradtál a folytonos átázásba?

Az extrém nedvszívó képességű PERTIES  menstruációs és inkontinencia bugyik tökéletes és diszkrét védelmet nyújtanak átázás ellen, emellett kényelmesek, újra felhasználhatóak és úgy néznek ki, mint egy normál fehérnemű. Sőt, kimondottan szexi szabásuk van. 

Egyedülállóan magas nedvszívó képességük miatt ezek a bugyik felbecsülhetetlen értékű segítőtársaink lehetnek vizeletszivárgás (inkontinencia), szülés utáni vérzés és folyás esetén. Mindez az újonnan kifejlesztett, mindössze 2 mm vastag nedvszívó rétegeknek köszönhető, amely 100 mosás után is hatékony még, emellett elképesztő mennyiségű folyadékot akár 60 ml  tud egyszerre felszívni, ami jelenleg a maximum kapaciáts a hasonló termékeknél. Ugyanakkor ebben a bugyiban észre sem veszi, hogy nem a megszokott fehérneműjét hordja A nedvszívó réteg aktiválásához a bugyit az első használat előtt ki kell mosni!

PER IOD PAN TIES

BUGYI, AMI
SZÁRAZON TARTJA NAPJAID

NINCS SEMMI GOND
PRÓBÁLD KI
RIZIKÓ NÉLKÜL a

nedvszívó BUGYIT

Indoklás nélkül visszaküldheted akkor is, ha már használtad.

Spokojná žena a absorpčné menštruačné nohavičky PERTIES
Ha a fehérneműnk nem nyeri el a tetszésedet,
EGYSZERŰEN VISSZAKÜLDHETED

ALKALMAZHATÓ MENSTRUÁCIÓ, INKONTINENCIA, TÚLZOTT HÜVELYVÁLADÉK ESETÉN
ÉS SZÜLÉS UTÁN

Sok (olcsóbb) álmenstruációs bugyi csupán nem engedi átszivárogni a nedvességet a másik oldalra a benne lévő “műanyag” miatt. A test így folyamatosan érintkezik a nedvességgel, valamint az ilyen bugyi vízálló rétegének köszönhetően a bőröd nem lélegzik eléggé.
A PERTIES menstruációs bugyi azonban teljesen felszívja a folyadékot, ugyanakkor légáteresztő, így a bőröd teljesen száraz marad:

  1. A felső réteg pamut, mely lehetővé teszi az átfolyást
  2. Két vagy három speciális réteg, amely beszívja a folyadékot
  3. Alsó réteg – vízálló anyag

Az átalunk használt új technológiának köszönhetően fehérneműink mindössze 1,5-2 mm vastagságúak  nehéz elhinni, de (felszívódási foktól függően) akár 60 ml folyadékot is képesek felszívni, ami 8 tampon vagy betét nedvszívó képességének felel meg. (Nem túlzás, kipróbáltuk.) Az orvosok szerint egy nő valamivel több mint 80 ml vért veszít egy rendkívül erős menstruáció (klinikailag: menorrhagia) teljes ideje alatt. Tehát egy darab nedvszívó bugyink szinte az egész menstruációt képes magába zárni – tehát biztonságos, mert egyedülállóan nagy a nedvszívó képessége. (Persze ez nem azt jelenti, hogy egy bugyit 5 napig kellene hordani…). A 6 hetes gyermekágyi időszakban pedig egyenesen felbecsülhetetlen egy ilyen bugyi  ez a mi titkos ajándék tippünk minden leendő kismamának.

IGAZÁN MAGAS
NEDVSZÍVÓ KÉPESSÉGET GARANTÁLUNK

Hogy teljesen biztonságban érezd magad, figyelmedbe ajánljuk a PERTIES menstruációs bugyikat, amelyeket úgy terveztünk meg, hogy nedvszívó képességük rendkívül magas legyen  magasabb, mint az manapság megszokott –, hogy tényeg minden folyadékot magukba zárjanak. Akár 60 ml folyadék felszívására is képes, ami azt jelenti, hogy majdnem annyi folyadékot tudnak magukba szívni, amennyit egy nő 5 nap alatt veszít.  Éppen ezért egyértelmű, hogy 12 órán át tartó viselésük alatt sincs mitől tartanod, mert tényleg nem engednek át semmit. Semmi sem indokolja azt, hogy betétet vagy tampont viselj hozzá – ezt nem is ajánljuk. Már rég nem igaz az, hogy a menstruációs bugyi csak kiegészítője lehet más termékeknek (pl. kehelynek). Igen, már létezik a tökéletes nedvszívású bugyi: a PERTIES az első, amelyik nem ereszt át semmit. Nem hiszed? Nézd meg ezt a videót.

A Tökéletes nedvszívás kategóriában található termékek a többi kategóriához képest vastagabb nedvszívó felülettel rendelkeznek, de ennek ellenére ezek a bugyik is nagyon kényelmesek és kellemes a viselésük.

Lehetőséged van kipróbálni SISI bugyinkat is, amelyek Tripla nedvszívó hatékonysággal rendelkezik. Több folyadékot szív magába, mint más gyártók által forgalmazott nedvszívó bugyi  45 ml. Amennyiben lesz rá kereslet, átlagos hatékonysággal rendelkező nedvszívó bugyit is gyártunk – olyan nedvszívó képességgel, mint amilyenek más gyártóknál kaphatók. Ezt a kategóriát Dupla nedvszívónak nevezzük. Jelenleg még nincs ez iránt érdeklődés.

Perties absorpčný test

Nagyon erős menstruációm van - olyan erős, hogy az első napokban félóránként kell cserélnem a legvastagabb betétet. Megkértek, hogy teszteljem le ezt a nagy nedvszívó képességű menstruációs bugyit, mert azt mondták, hogy kitűnő tesztalany vagyok, az erős menstruációmnak köszönhetően. Kipróbáltam a BATHORY bugyit - én neveztem el így, és nagyon meg voltam elégedve vele. 14 óra elteltével vettem le a bugyit, és még nem ázott át. A bugyi nem nedvesedett át és számos betétet minden probléma nélkül helyettesített. Azóta ragaszkodom a BATHORY modellhez és nem térek vissza a betéthez. Biztonságban érzem magam benne, és ami a legfontosabb, most nagyon kényelmes az egész menstruációs időszakom. Többé nem kell minden pillanatban a WC-re rohangálnom és a nadrágom miatt aggódnom.

5/5

Jana

Homonna

5%-OS KEDVEZMÉNY
4 BUGYI VÁSÁRLÁSA ESETÉN

10%-OS KEDVEZMÉNY
6 BUGYI VÁSÁRLÁSA ESETÉN

15%-OS KEDVEZMÉNY
9 BUGYI VÁSÁRLÁSA ESETÉN

NÉHA EL KELL FELEDNED AZT, AMID VAN,
ÉS MEG KELL AJÁNDÉKOZNOD MAGAD AZZAL, AMIT MEGÉRDEMELSZ.

A kiszállítás díja futárszolgálattal 1500 Ft, vagy díjmentes, amennyiben 28 000 Ft értékben vagy afelett vásárolsz.

PERTIES

PERTIES

Amennyiben megrendelésedet délelőtt 12.00-ig adod le, csomagodat 48 órán belül kézbesíthetjük (futárszolgálattól függően). Nem vonatkozik a hétvégeken és ünnepnapokon leadott rendelésekre.

Különleges ajánlat

Vásárolj nálunk 3 bármilyen fehérneműt és kapsz

AJÁNDÉKBA

egy vízálló, csipke mintával ellátott diszkrét tasakot, amiben bugyikat tárolhatsz

Amennyiben 2 bármilyen fehérneműt vásárolsz, kapsz tőlünk egy mosótasakot a fehérneműid kímélő mosásához.

Ponuka neplatí na produkty vo výpredaji.

Minden egyes vásárlásért, hűségpontokat kapsz tőlünk, amelyeket beválthatsz a következő vásárlásnál.  Bónusz pontokat szerezhetsz első vásárlásod után, továbbá, ha termékeinket ajánlod barátnőidnek, illetve az ő vásárlásaik után is.  Részletes infóért kattints az ikonra.

Szerezz tagságot és fél évig több mint 30%-os kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk. Forgalmazd termékeinket további nyereségért! Részletes infóért kattints az ikonra.

Minden egyes termékünk OEKO-Tex, illetve GOTS tanusítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaznak káros kémiai anyagokat és abszolút biztonságosak és bőrbarátak.

oeko-tex_logo
GOTS_Logo
A bugyi anyaga antibakteriális tulajdonságának elérése érdekében NEM használunk ezüst sótitt olvashatja el, miért. A bugyi újrahasznosítható és nem károsítja a környezetet.
Nem használunk POLIÉSZTERT

A nők bőrének nem kéne poliészterrel érintkezniük , ezért ezt az anyagot nem használjuk.

Nem használunk MODÁLT

A Modál vagy MicroModál, illetve Tencel Modál egy olyan szintetikus anyag, amelyet gyakran úgy hirdetnek, hogy tartós, jól kezelhető anyag. Viszont az ilyen bükkfából készült anyag legyártásához rengeteg vegyszerre, vízre és energiára van szükség.  

MŰANYAGMENTES
MENSTRUÁCIÓ

Gondolkoztál már a menstruációd környezetre gyakorolt hatásáról? Lehet, hogy otthon szelektálod a hulladékot, ahogy a legtöbben teszik ezt. De melyik kukába dobod a használt betétet vagy tampont? Valószínűleg a szemeteskukába – reméljük, hogy nem a WC-be dobálod. Azonban a betétek és a tamponok nagyon nehezen bomlanak le a szeméttelepen, mivel ezek nagyrészt műanyagból készülnek. Életed során 140 kg nem újrahasznosítható hulladékkal járulsz hozzá a  szemétlerakó tartalmához, amely 500-800 év alatt bomlik le. Ezen túlmenően összetételük, technológiai kezelésük gyakran jár együtt vegyszeres fehérítéssel, biocidek hozzáadásával, illatosítással vagy nedvszívó gél előállításával, melyek károsak a környezetre és az egészségedre is negatív hatással lehetnek. A csomagolás is túlnyomórészt műanyag, és nagyon gyakran a betéteket is egyenként további műanyagba csomagolják. A modern tamponok műanyag applikátorral is rendelkeznek. Országunk női egymillió kilogrammnyi problémás anyaggal árasztják el a Földet.

Több mint 80 év telt el a jelenlegi betétek és tamponok feltalálása óta, és egészen a közelmúltig nem volt más választásunk. A menstruációs eszközök világában a zero-waste hulláma, illetve a zöldebb életmódra való törekvések hozták meg az áttörést. És végre van egy új lehetőség azon nők számára is, akik különböző okok miatt nem használhatnak menstruációs kelyhet. Ez nem más, mint a PERTIES menstruációs bugyi, amely gondos odafigyelés mellett, akár 4-5 évig is kitart. Hidd el, hogy miután megbarátkoztál öko-bugyinkkal, a mesterséges és illatos betétek használata ostobaságnak fog tűnni számodra.

Scroll to top