Segíts, hogy segíthessünk!
A következő kérdésekre adott válaszaid alapján folyamatosan fejlesztjük termékeinket és újakat hozunk létre. Előre köszönjük, ha megosztod velünk véleményed.
629
Segíts, hogy segíthessünk!

Ha fontolóra veszed a nedvszívó bugyik előnyeit, jelöld meg azokat a területeket, amelyeken szeretnéd, hogy segítségedre legyen. Választásod abban segít nekünk, hogy olyan terméket gyártsunk, ami mások tetszését is elnyeri.

Min votes count should be 1
183
Čo je dôležité?

Mire ügyelj az abszorpciós bugyi kiválasztásánál, mi a fontos számodra? (max. 2)

Min votes count should be 1
186
Aký dizajn by si chcela?

Ha választhatnál abszorpciós bugyit, milyen lenne az? (max. 5 válasz)

Min votes count should be 1
9
Detské nohavičky

Ügyfeleink körében tett felmérés alapján a szülők szerint szükség lenne 3 és 8 év közötti gyerekekre való nedvszívó bugyikra, amely segítene az alkalmi vizeletszivárgós baleseteknél. Ezért fontolgatjuk ezek gyártását is. Érdekelné egy ilyen fajta bugyi?

16
Prsné vložky

A PERTIES bugyi nagy nedvszívó képessége kétségtelenül egyedülálló, és mivel egyik kolléganőnk jelenleg szoptatja a kis Simonkát, úgy döntöttünk, hogy pamut melltartóbetétet varrunk neki. Nem lepődtünk meg azon, hogy az általunk készített melltartó betétek funkcionalitása nem okozott csalódást, és az általunk használt technológiának köszönhetően sikerült 10 órán keresztül szárazon tartani az édesanya melleit. Mielőtt azonban tömeggyártásukra kerülne sor, szeretnénk megtudni Öntől, hogy a magasabb gyártási költségek ellensúlyozzák-e az új melltartóbetétek nagy nedvszívó képességének népszerűségét. Vásárolna 4 rendkívül nedvszívó melltartóbetétet 4300 forintért?

Scroll to top