Beszéljünk róla

NE FÉLJÜNK KIPRÓBÁLNI

Már nem kell menstruációs kelyhet, tampont vagy betétet használnod

Ez egészséges!

Menzes - menštruačné nohavičky Perties

Mindenki máshoz hasonlóan valószínűleg te is elgondolkoztál már azon, hogy vajon higiénikus-e a menstruációs bugyi. Akárhogy is nézzük, bármilyen eszközt is használsz, egy ideig érintkezned kell a saját menstruációddal, így természetesen kevésbé tűnhet higiénikusnak a mensibugyi, mint mondjuk egy betét. Van azonban egy alapvető különbség a nedvszívó menstruációs bugyink és a többi női higiéniai termék között: a PERTIES bugyi a több nedvszívó rétegnek köszönhetően hatalmas nedvszívó képességgel rendelkezik ellentétben a nem légáteresztő és kényelmetlen betétekkel. A menstruáció teljes mértékben felszívódik, így az alsótested száraz marad. Minden a személyes preferencián múlik, de hidd el, hogy a PERTIES biztonságosabb és egészségesebb, mint a tampon. Ezenkívül a bugyink szárazon tartja az intim területeket még hüvelyi folyás vagy véletlen vizeletszivárgás esetén is. Minden nap viselheted őket.

Ez praktikus!

Miért kéne állandó félelemben élned attól tartva, hogy a menstruációd meg fog lepni és nem lesz nálad az, amire szükséged van?
Miért cipelnéd magaddal feleslegesen ezeket a nagy helyet foglaló, zavaró és nem túl kényelmes dolgokat? Miért rohannál valahova hirtelen, hogy ne tedd tönkre a kedvenc ruhádat és ne kerülj kellemetlen helyzetbe, amikor hirtelen megjön?

Egyszerűen viselj extrém nedvszívó hatású PERTIES menstruációs bugyit!

Ne felejtsd el használni edzés közben sem, hiszen ilyenkor ez az extra védelem egyszerűen felbecsülhetetlen. Anyukák, ez egy ideális megoldás azoknak a fiatal lányoknak is, akik még nem szeretnének tampont használni.
Plná taška vložiek a tampónov - menštruačné nohavičky Perties

Ez biztonságos!

Menštruačné nohavičky Perties na krv, moč, výtok

A rendkívül jó nedvszívó képességű PERTIES bugyi nem csak menstruáció idején jelent kiváló megoldást. Minden ötödik felnőtt életét bonyolítja a vizeletszivárgás – azaz  az inkontinencia. Nem csak az időseket érintő probléma ez, életkortól függetlenül nőknél és férfiaknál egyaránt előfordulhat. „Praxisom során úgy tapasztaltam, hogy a spontán szülés után a nők akár 50%-a szenved valamilyen fokú inkontinencia miatt“ írja MUDr. Miroslav Kotek nőgyógyász a Nemzeti Egészségügyi Portálon. Ebben is segíthet a PERTIES bugyi, amely teljesen úgy néz ki, mint egy normál fehérnemű, viszont akár 60 ml vizeletet is képes felszívni.

Környezetbarát!

A kényelem mellett vedd figyelembe a menstruációd környezetre gyakorolt hatását is. Képzeld csak el, mennyi betétet és tampont használsz el az életedben! 2,5 kg mesterséges hulladék évente! A menstruációs életszakaszod alatt körülbelül 8-15 ezer betétet vagy tampont használsz el, ami műanyag hulladékként kerül a szemétlerakóba. Továbbá egyes kimutatások alapján minden betétben annyi műanyag van, mint 400 műanyag zacskóban. Csak az Egyesült Államokban évente 6 milliárd tampont használnak el a nők. Valamit tennünk kell! Mindannyian szeretnénk csökkenteni a pazarlást ezen a bolygón – használjunk hát menstruációs bugyit! Lehetünk zöldek, ha mensiről is van szó! 🙂
Menštruačné nohavičky Perties 8 tampónov

MIT SZÓLNAK MÁS NŐK A TERMÉKHEZ?

Gerbera Perties

Több mint egy éve használok menstruációs bugyit, előtte klasszikus betétet használtam. Ezek azonban kényelmetlenek és nem praktikusak, nem is beszélve arról, hogy nagyon környezetszennyezők. Egy zenei fesztiválon teszteltem le először a menstruációs bugyikat, ami akkor sem egy ideális környezet az életre, ha éppen nem menstruál az ember. Annak ellenére, hogy sátorban aludtam és közös zuhanyzókban zuhanyoztam, segítségükkel sikerült túlélnem a fesztivált. Azt mondtam magamban: ha a fesztivált túléltem bennük, akkor bármit túlélek. Napközben semmi nem nyom, nem karcol, nem ragad.

5/5

Azért kezdtem el egyéb alternatívákat keresni, hogy csökkentsem a menstruációval járó higiéniai hulladék mennyiségét. Kipróbáltam a sportos szabású és nagyobb kivágással ellátott bugyikat is, mindkettő nagyon kényelmes. Menstruáció alatt egyszerűen elég a normál fehérneműt menstruációs fehérneműre cserélni, használat után kiöblíteni és a megszokott módon a többi ruhával kimosni a mosógépben.

5/5

A menstruációs bugyikat a berögzült régi elvek elhagyásának részeként fogom fel. Keresem annak a módját, hogy kis lépésekben tehermentesítsem a környezetet, és ez egy nagyszerű módszer. Soha nem szerettem a tamponokat, így még a menstruációs kehellyel sem barátkoztam meg. De a bugyiba azonnal beleszerettem! Kellemes anyagból készült, a szabása miatt jól illeszkedik a testemhez. Nagyra értékelem, hogy légáteresztő, de így is "száraz" egész nap. Lehet, hogy valakinek gondot okoz, hogy naponta kézzel kell átmosni, de ezt is meg lehet szokni - akár utazások során is (az epeszappant ajánlom). Az is feltétlenül szükséges, hogy legyen otthon legalább 3 darab, és tanuld meg egy kicsit megtervezni a váltogatásukat, hogy mindig legyen kéznél tiszta és száraz csere bugyi.

5/5

Szuperek. Mindig viselem őket betét helyett, de akkor is, amikor nem menstruálok, mert antibakteriálisak. Ez nem a megszokott túlfolyás elleni "menstruációs bugyi", amit 3500 forintért veszel, ez a betétek megfelelő pótlása. Én tamponnal használom őket edzés közben, ami teljes biztonságot kölcsönöz nekem. Teljesen száraznak és biztonságban érzem magam bennük.

5/5

Romana

Vásárló

PERTIES na šport
  • kiválóan alkalmas sportoláshoz

A PERTIES
bugyi előnyei

  • kényelmes és biztonságos érzés a viselés közben
  • a vér az abszopciós magba kerül, a nőnek így nem lesz nedvesség érzete
  • kényelem folyamatos felügyelet nélkül
  • bizonyos egészségügyi kockázatok megszűnnek, pl. a tamponokkal összehasonlítva
  • környezetbarátabbak (a betétekkel és tamponokkal szemben)
  •  „biztosítékként“ viselhető a betét, tampon vagy menstruációs kehely használatánál
  • Inkontinencia esetén is hordható
  • kb. 2 évig használható (100 mosási ciklus)

PRÓBÁLD KI!

Scroll to top