Mások tapasztalatai

Mindennapi viseletként, sportolás és alvás közben is használható.

Nemcsak menstruáció alatt.
Akaszd a szögre!

 Az elején minden kezdet nehéznek tűnik, ezt mind tudjuk. Ez miatt azt tanácsoljuk, hogy a PERTIES menstruációs bugyikat először otthon használja. Hagyja magán minél hosszabb ideig, hogy megfigyelhesse, hogyan változik a menstruációja, mennyi nedvszívó bugyira lesz szüksége. Ha a termék nem felel meg Önnek, visszaküldheti – így tudjuk a lehető legjobb minőséget biztosítani. 

Legfrissebb vélemények oldalunkon:

Minden termékről további véleményeket talál
 1. Anita - 2 év. - LADA

  Elkepeszto! Lada bugyit rendeltem kifejezetten eros, neha darabos verzesemre, es ejjelre vettem fel eloszor. Eddig betéttel mindig fel kellett kelnem az ej kozepen, cserere. Ez a bugyi viszont tokeretesen mukodott. Annak ellenere, hogy sokat vereztem, semmi nem ütött át, es semmilyen nedvesseget nem lehet erezni a bugyinal, pedig este 9 oratol reggel 6 ig rajtam volt. Nem kellett felkelnem ejjel. A lanyomnak, ha menstrualni kezd, nem is engedek mast hasznalni, csak pertiest. Soha tobbet nem hasznalok mar betetet, csak ezt a csodat!
 2. Mónika - 2 év. - LADA

  Nagyon elégedett vagyok vele. Szinte hihetetlen, de a legerősebb menstruációs napon száraz érzéssel kibírt egy hosszú, 12 órás buszos utazást. Ajánlom!
 3. Éva - 2 év. - BATHORY

  Nem hiszem el, már régóta gondolkodtam erul. És működik !!!! Nagyon extrémet próbáltam – a legerősebbebb napon 10 órát hordtam, de semmi. Minden száraz marad. Műtős ápolónknak, akik egy műtétet 7-8 órát kiállnak, a munkáltató munkahelyi segédeszközként vásárolja meg. Mindenképpen beszélni fogok minden kollégámmal, mert ez a nagy problémánk. köszönöm a barátomnak, aki tanácsot adott nekem és nektek is, hogy ijen valamit csináltok . Természetesen, amikor a lányának „női aggodalmai” kezdenek lenni, ez az első számú választás.
 4. Kika - 2 év. - SISI

  a Sisi megbízható, az utolsó napokra vásároltam meg, hogy lecserélhessem a Bathory-t. Erősebb vérzés esetén is használtam, amikor a Bathory száradt, és jól bírta.
 5. Bielousz Zsuzsanna - 2 év. - BATHORY

  A Snuggs bugyival való rossz tapasztalat folytán, adtam egy esélyt a Perties bugyinak. Két napon belül megérkezett és el kell mondanom, hogy kiváló. Rendelek még vagy 2 darabot, hogy legyen csere bugyim is, mivel tovább szárad. Köszönöm. Fölöttébb meg vagyok elégedve.
 6. Nina - 2 év. - BATHORY

  A bugyi teljesíti az elvárásokat, nemcsordul túl erősebb menstruáció alatt sem, meg vagyok elégedve.

A legjobbra értékelt bugyi

 • Maximális nedvszívásÉjszakára alkalmasTermészetes pamutShadow
  PERTIES LADAPERTIES LADA
  Maximális nedvszívás 

  LADA – Extrém nedvszívó bugyi

  Az új nedvszívó technológiánknak köszönhetően – az abszorpciós réteg az első szegélytől egészen a hátsóig húzódik – ez a fehérnemű kiváló erős menstruáció esetén, hosszú utazáshoz, stressz inkontinencia esetére, valamint akár a gyermekágyas időszakra is. 24 órát is bír, bár higiéniai okokból csak nagyon szélsőséges esetben ajánluk az ilyen hosszú viselést. Az európai piacon ez a legjobb nedvszívóképességű bugyi – ez nem túlzás, ezt garantáljuk!

  17.000 Ft ÁFA-val
  Mennyiségi kedvezmények
  4 - 5 6 - 8 9 +
  16.150 Ft 15.300 Ft 14.450 Ft
  Dostupné: 2XL
  Opciók választása
 • Tökéletes nedvszívásTermészetes pamutShadow
  PERTIES HEDIPERTIES HEDI
  Tökéletes nedvszívás 

  HEDI – Extrém nedvszívó bugyi

  A második legnépszerűbb modell, amely alacsony derekú és biopamutból készült.

  13.500 Ft ÁFA-val
  Mennyiségi kedvezmények
  4 - 5 6 - 8 9 +
  12.825 Ft 12.150 Ft 11.475 Ft
  Momentálne nedostupné
  Opciók választása
 • Tökéletes nedvszívásÉjszakára alkalmasShadow
  PERTIES KEVAPERTIES KEVA
  Tökéletes nedvszívás 

  KEVA – Extrém nedvszívó bugyi

  Elasztikus, alacsonyabb derekú bugyi minden alkattípushoz.

  12.500 Ft ÁFA-val
  Mennyiségi kedvezmények
  4 - 5 6 - 8 9 +
  11.875 Ft 11.250 Ft 10.625 Ft
  Momentálne nedostupné
  Opciók választása
Scroll to top