Mások tapasztalatai

Mindennapi viselésre sportolás és alvás közben is alkalmas.

Nemcsak menstruáció alatt.
Akaszd a szögre!

Každá zmena môže byť spočiatku komplikovaná, to vieme. Z tohto dôvodu Vám odporúčame menštruačné nohavičky PERTIES použiť najskôr v pohodlí domova . Noste ho čo najdlhšie. Cieľom je zažiť, ako sa menštruácia mení a koľko absorpčných nohavičiek bude pre vás najlepšie. Ak vám produkt nebude vyhovovať, môžete ho vrátiť – môžeme vám tak vždy zabezpečiť tú najlepšiu kvalitu

Legfrissebb vélemények oldalunkon:

Minden termékről további véleményeket talál
 1. Mónika - 1 hét. - LADA

  Nagyon elégedett vagyok vele. Szinte hihetetlen, de a legerősebb menstruációs napon száraz érzéssel kibírt egy hosszú, 12 órás buszos utazást. Ajánlom!
 2. Éva - 7 hónap. - BATHORY

  Nem hiszem el, már régóta gondolkodtam erul. És működik !!!! Nagyon extrémet próbáltam – a legerősebbebb napon 10 órát hordtam, de semmi. Minden száraz marad. Műtős ápolónknak, akik egy műtétet 7-8 órát kiállnak, a munkáltató munkahelyi segédeszközként vásárolja meg. Mindenképpen beszélni fogok minden kollégámmal, mert ez a nagy problémánk. köszönöm a barátomnak, aki tanácsot adott nekem és nektek is, hogy ijen valamit csináltok . Természetesen, amikor a lányának „női aggodalmai” kezdenek lenni, ez az első számú választás.
 3. Kika - 8 hónap. - SISI

  a Sisi megbízható, az utolsó napokra vásároltam meg, hogy lecserélhessem a Bathory-t. Erősebb vérzés esetén is használtam, amikor a Bathory száradt, és jól bírta.
 4. Bielousz Zsuzsanna - 9 hónap. - BATHORY

  A Snuggs bugyival való rossz tapasztalat folytán, adtam egy esélyt a Perties bugyinak. Két napon belül megérkezett és el kell mondanom, hogy kiváló. Rendelek még vagy 2 darabot, hogy legyen csere bugyim is, mivel tovább szárad. Köszönöm. Fölöttébb meg vagyok elégedve.
 5. Nina - 9 hónap. - BATHORY

  A bugyi teljesíti az elvárásokat, nemcsordul túl erősebb menstruáció alatt sem, meg vagyok elégedve.
 6. Noémi - 9 hónap. - BATHORY

  A Bathory modellel nagyon meg vagyok elégedve, a bugyi kényelmes, nem érzek nedvességet, amitől egy picit tartottam. Jól bírja a munkanapot, az éjjelt, sportot és a kirándulást is. Az ügygélszolgálat csodálatos, az egyik Bathory bugyival megrendelt bugyi nem ült nekem, problémamentesen kicserélték. Köszönöm.
Scroll to top