Rólunk és róluk

A LEGJOBB
NEDVSZÍVÓ BUGYIT KÍNÁLJUK

A PERTIES kiváló minőségű, nagy nedvszívó képességű menstruációs, inkontinencia és szülés utáni bugyit gyárt, amely betét, tampon vagy menstruációs kehely helyett is használható. Biocidek használata nélkül készülnek, nem tartalmaznak PFAS anyagokat, vegánok és nem károsak az emberi szervezetre.

A PERTIES bugyik gyártási technológiájának fejlesztése során mindvégig arra törekszünk, hogy termékeink a legnagyobb nedvszívó képességgel rendelkezzenek a piacon. Fontos számunkra a minőség és a megjelenés, mert tudjuk, hogy egy nő menstruáció alatt is szexi akar lenni.

Ultrafinom higiénikus fehérneműink rendkívül puha prémium pamut anyagból készülnek, mely légáteresztő, kényelmes és rugalmas, nem fakul, puha és egészségre ártalmatlan. Természetes színezéket használunk, így nem kell aggódnia, ha érzékeny a bőre. A derékpánt nagy rugalmasságú, nem gördül fel-le, nem nyomódik a bőrbe. A menstruációs fehérneműnkön nincsenek címkék, hogy megakadályozzuk a bőrirritációt. Mosógépben moshatóak, így nagyon egyszerű karbantartani, akár 2-4 évig használható.

A PERTIES bugyikat fiatalabb és idősebb nők, bármely korosztály képviselői bátran hordhatják. Ezek a fehérneműk alkalmasak az egyszerhasználatos termékek, mint például a betétek vagy tamponok kiváltására, illetve ezekkel a termékekkel együtt is hordhatóak, egyfajta biztosítékként. Akkor is érdemes hordani, ha nem vagy biztos abban, hogy mikor kezdődik a ciklusod, vagy inkontinenciától, vizelet szivárgástól (LBL) szenvedsz, illetve szülés utáni időszakon mész keresztül éppen.  A sportolás és az edzés során száraz marad, így nem fog zavarni úgy, mint a betétek többsége.

Tekintettel arra, hogy a PERTIES-t menstruáció, inkontinencia, hüvelyváladék és a gyermekágyi időszak alatt kell viselni, szeretnénk, ha mindannyian nedvszívó bugyinak neveznénk, és nem menstruációs bugyinak – egyetértünk?

Menštruačné nohavičky PERTIES BATHORY

A PERTIES minden egyes nap és éjszaka kényelmes és védelmet nyújt – nemcsak a menstruáció alatt. Megígérjük, hogy nem fog csalódni bennünk.

Scroll to top