Rólunk és róluk

A LEGJOBB
ABSZORPCIÓS BUGYIT KÍNÁLJUK

A PERTIES s.r.o. kiváló minőségű, nagy nedvszívó képességű menstruációs, inkontinencia és szülés utáni bugyit gyárt, amely betét, tampon vagy menstruációs kehely helyett is használható. Biocidek használata nélkül készülnek, nem tartalmaznak PFAS anyagokat, vegánok és nem károsak az emberi szervezetre.

A PERTIES bugyik gyártó technológiájának fejlesztése során mindvégig arra törekszünk, hogy termékeink a legnagyobb nedvszívó képességgel rendelkeznek a piacon. Kihangsúlyozzuk a minőséget és a megjelenést, mert tudjuk, hogy egy nő menstruáció közben is szexi akar lenni.

Ultrafinom higiénikus fehérneműink rendkívül puha prémium pamut anyagból készülnek, mely légáteresztő, kényelmes és rugalmas, nem fakul, puha és egészségre ártalmatlan. Természetes színezéket használunk, így nem kell aggódnod, ha érzékeny bőröd van. A derékpánt nagy rugalmasságú, nem gördül fel-le, nem nyomódik a bőrbe. A menstruációs fehérneműnkön nincsenek címkék, hogy megakadályozzuk a bőrirritációt. Mosógépben mosható, így nagyon egyszerű karbantartani és akár 2-4 évig kitart.

A PERTIES bugyikat lányok és asszonyok, bármely korosztály képviselői bátran hordhatják. Alkalmasak az egyszerhasználatos termékek, mint például a betétek vagy tamponok kiváltására, illetve ezekkel a termékekkel együtt is hordhatóak, egyfajta biztosítékként. Akkor is érdemes hordani, ha nem vagy biztos abban, hogy mikor kezdődik a ciklusod, vagy inkontinenciától, vizelet szivárgástól (LBL) szenvedsz, illetve szülés utáni időszakon mész keresztül éppen.  A sportolás és az edzés során száraz marad, így nem fog zavarni úgy, mint a betétek többsége.

Tekintettel arra, hogy a PERTIES-t menstruáció, inkontinencia, váladékozás és a gyermekágyi időszak alatt kell viselni, szeretnénk, ha mindannyian nedvszívó bugyinak neveznénk, és nem menstruációs bugyinak – egyetértünk?

Menštruačné nohavičky PERTIES BATHORY

A PERTIES minden napon és éjszakán kényelmet nyújt – nemcsak a menstruáció alatt. Megígérjük, hogy nem fogsz csalódni bennünk.

Scroll to top